Kontakt

magyarszleng@gmail.com

Ilyen is van már: https://www.facebook.com/magyarszlengblog

Mivan?

Szlengek, történetek, ilyesmik.

Friss topikok

  • Belgrád rakpart: @Forrófejű Martinez: úgy lesz, főnök (2015.04.09. 21:10) Punetti
  • Belgrád rakpart: @kenájkikit: kemény világ ez még mindig, tesókám (2014.06.25. 12:39) Stíl

Címkék

a (1) b (1) cs (1) d (1) e (1) fb oldal (1) g (3) k (6) l (2) n (1) p (4) s (3) sz (2) t (1) v (1) Címkefelhő

Buzizás

2015.03.13. 08:27 Belgrád rakpart

Apró részleteken való fennakadás.

 

- Milyen az egyetem, Zolika?

- Eddig adja, rendesen van pár húzós punetti, jönnek majd a szakos bulikák, aztán meglátjuk milyen a felhozatal. Angoltanár mondjuk elég nagy nerd, állandóan buzizik a kiejtésen meg a hangsúlyokon.

- Az kemény. Este fröccsterasz játszik nálad?

- Alap, úgyis bebaszombat lesz.

 --------------------

- Prófétát vágod, nem? Elég jó stílje van a fejnek 'Erzsébeten, escort-lányos témát is finoman pörgeti, szóval ha nagyon kell gádzsi estére, akkor őt hívjad, kasztingolásnál erősen buzizik mindenen az öreg, hogy ne nyúljon mellé.

- Kösz tesó, kis Csoli lányai kajakra olyanok már, hogy az éhes oroszlánt is meg kellene verni, hogy megegye őket.

---------------------------------

- Egész este azon ment a buzizás Öcsiéknél, hogy ki játssza a trúmetált, a Kalapács vagy a Pokolgép, aztán hajnalban egy gyors ördögvilla után kiegyeztek döntetlenben.

Szólj hozzá!

Címkék: b

Punetti

2015.03.07. 12:28 Belgrád rakpart

Fiatal, rendszerint 16-25 év közötti magamutogatós lánytípus.

 

- Ezt a videót figyeld, papa! Töki lőtte múltkor, ahogy az Orsika megtépi a másik gádzsit, még mindig sírok rajta, geci.

- Úh geci, azt köszi, súlyos lehetett a téma! De asszem ez a Zsazsa az utca túloldaláról, fitneszes kis punetti, nézzed csak meg a seggét, van benne munka. Na és mi volt, előbb rabolt rá faszra, mint a másik agysebész?

- Áh, csak beszólt az Orsikának két vodkaredbull után, hogy mekkora egy fars kutya, aztán már ment is a szájkarate.

--------------------------------------------------

- Zsoltival mivan? Nem láttam az irodában napok óta.

- Egy hete csak a punettiket nézegeti tinderen, nagyon rácsúszott a témára, mióta az a csicskalelkű Lacika kisírt egy szopást valami lelakott fejű narkós csajtól.

-------------------------------------------------------

- Ma este merre nézzünk le, tesó? Play, Peaches, Liget, Kraft, Doboz, melyik adná?

- Nekem mindegy, csak sok punetti legyen a helyen, mert már kúrni akarok.

2 komment

Címkék: p

Facebook oldal

2015.03.04. 17:22 Belgrád rakpart

Lesznek hamarosan új posztok, a fb oldalba is csiholtunk némi életet, majd meglátjuk, hogy lesz-e belőle bármi is.

Szóval ide katt: https://www.facebook.com/magyarszlengblog

Szólj hozzá!

Címkék: fb oldal

Kagylózik

2014.10.17. 20:34 Belgrád rakpart

Hallgatózik.

 

- Az összes nyugger kagylózta reggel a vonaton, ahogy az Atesz telefonon elküldi a kurvaanyjába a barátnőjét.

 

- Kuzsof Ferikével mi lett? Beszedett egy jobbost a Kis Csolitól, jól hallom?

- Jókor volt jó helyen a Próféta, aztán kagylózta, hogy mit pofázik róla a Ferike, másnap meg a lépcsőházban ugrott rá a Csoli brigádja.

- Súlyos a sztori, bro. Szívjunk egy koporsószeget, vagy meghívsz egy kávéra?

 

- Kilövöm a szkájpot tesó, mert anyámék lentről kagylóznak, majd este ütközünk az állomáson, na csőváz.

Szólj hozzá!

Címkék: k

Csicskalelkű

2014.10.09. 20:53 Belgrád rakpart

Megbízhatatlan, talpnyaló alak. Többnyire férfiakra használatos kifejezés.

 

- Az megvan, hogy mekkora csicskalelkű lett a Dávesz?

- A Kerás Gabó világi spanja a telepről?

- Azaz, múlthéten nekitolatott a CBA előtt a szakadt Audijával a főnöke nőjének bimmerjébe hátulról, aztán kicsit be is volt állva, meg nem is akart bajt magának, úgyhogy most megy a misézés ezerrel az öregnél, hogy ne bassza ki őt az irodából.

 

- Szar a buli mi, tesóm? Vagy nem is a buli szar, hanem ez a diszkó van kiégve a gecibe, de nem igazam van? Nézzed már meg ezt a sok kis picsát, apjuk lehetnék, aztán itt vonaglanak, még kúrni sincs kedvem őket úgy igazából, mint régen. Ott van ez a csicskalelkű Martin gyerek is, múltkor ugyanezt pofáztam a hülye fejének, aztán most meg sorba hozza a Mojitokat a Hajdú Rékáéknak, csak hogy kúrhasson végre egyet.

 

 - Ahogy hallottam a Kis Csoli lett az osztályvezető-helyettes a Cégnél, amíg a Herczegék Dubajban ejtőznek az ősszel, úgyhogy felvitte az Istenke a dolgát a gyereknek.

 - Ilyen csicskalelkű lett a helyi Próféta?

- Ja bazdmeg, láttam is reggel a 6.20-as buszon a tagot, aztán ordibálta a telefonba, hogy "nem megmondtam, hogy olcsón venni, drágán eladni!", közbe meg erősen lapozgatta a napi Blikket.

Szólj hozzá!

Címkék: cs

Lecsó

2014.09.18. 19:10 Belgrád rakpart

1. Pénz

 

 - Na mivan, már ássák is a medencét a Herczeg románjai a Rokkóéknál? Erősen csapatja neki az élet basszam meg őt is keresztbe, mondjuk ahogy hallottam, van lecsó rendesen a pókertermes biznisszből.

 

- Ez a csicskalelkű Nándika a nyáron elbaszta rendesen az összes lecsóját, ahogy hallottam most valami excel-rabszolgába' pörgeti a Martinék cégénél.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

2. Drog, konkrétan LSD

 

 - Huh, papa de jó, hogy ütköztünk, nincs egy falatnyi lecsód? Megyünk az estébe a Dáveszékkal, aztán már most kajak rottyon vagyok, tudod tesóka, hogy megy ez.

 

 

 - Na és milyen az új szobatársad az albiban?

- Áh, nagyon alter a csaj, ilyen művészéletbe pörgeti, tegnap is hazament, tekert magának egy rakétát, utána még bedobott egy lecsót, aztán valamilyen Kispál albumra élvezett egész este.

 

Szólj hozzá!

Címkék: l

Dikház

2014.07.18. 20:04 Belgrád rakpart

Néz, bámul. Cigány eredetű szó.

 

 

- Íjjj geci, lent voltunk spanokkal száundon, aztán dikházta magának kajakra mindenki a Robesz új csaját bazdmeg, még a Gettára se tudtak rendesen veretni ezek a suttyók, úgy álló fasszal, mindenestül, vágod.   .

 

 

- Hallod geci, tegnap rendesen lemaradtál mindenről. Állunk hajnalban a Tomikáék házavatója után állomáson a Kis Csoliék brigádjával, erre egyszer csak a Szűcs Gabika gádzsiját telibe hányta elölről a Bazsa gyerek, de így kurvára telibe baszod, a kiscsaj annyit se tudott mondani, hogy mikk-makk, azt má' ki is volt verve a gyerek összes foga a gecibe. Én meg csak dikháztam hátulról, hogy mi fasz van már megint, de azért gyorsba lőttem egy képet az új fónnal, figyeled, erős a téma, mi gecc?

 

 

- Eléggé kezd nyócker témája lenni ennek az utcának tesó, leugrottam az előbb egy cigire, aztán egyből odaszólt pár helyi erő, hogy "mit dikházol itt, mi bazdmeeeg?", utána meg jött a fél horda lejmolni egy-két slukkért.

Szólj hozzá!

Címkék: d

Lajti

2014.06.26. 18:46 Belgrád rakpart

Laza.

 

- A Tormai Bazsa még mindig elég lajti ahogy látom, jógyerek a pénteki veretés óta úgy bólogat a nagyanyja gyógyszereitől, mintha még mindig a viájpí teremben csapatná a Kis Csoliékkal.

 

 

 - Hallod papa, ma jattolás nélkül nagyon lajtin elmentél a Blázek Fecókáék mellett az utcán, üzente is a Bogár, hogy gecire rosszul esett nekik, és hogy takarodjál a telefont felemelni, aztán kérjed a bocsánatokat szépen sorba, amíg nincsen bajság, érted.

 

 

- Mekkora pinabubus ez az Ádámka! Az előbb csapattunk le cigiér' a nemzetibe a Tomikával, azt látjuk az állomáson, hogy lajtin odarajzolt két gimis luvnyát az a pávageci Veréb mellé, mondom mi fasz, már az ilyen kis buzikra is két gádzsi jut?

 

Szólj hozzá!

Címkék: l

Stíl

2014.06.23. 14:50 Belgrád rakpart

Stílus, szokás.

 

- Herczeg Palit vágod, nem? Gyerek amióta lejár a Rokkó termébe gyúrogatni, nem gyengén lett ilyen elbaszott keresztapa stílje, izompólóba meg papucsba flangál a telepen a kis kurva gádzsijával.

 

-. Jobb is hogy basztál jönni tegnap a Dáveszék hábéjába, hajnali kettőre kifeküdt mindenki a picsába, szevasz, csak a kis Csoli szteppelt egyik gádzsitól a másikig, meg két dzsoja között magyarázta, hogy mekkora nagy keresztény stílje lett, mióta vasárnaponként lejár misézni a nagymuterjával.

 

 - Nővérednek mióta van meg ez az emós stílje? Aszittem má' mindegyiknek sikerült felvágnia az erét a gecibe. 

 

 

 

2 komment

Papa

2014.06.22. 21:21 Belgrád rakpart

Férfiak közötti baráti megszólítás.

 

- Papa, szerintem hagyjad szépen a kis kurva Andikát a vérbe, a Blázek Fecóka mesélte a vonaton, hogy múltkor is a Herczeg faszán lógott két napig, amíg szolgálatos voltál.

 

 

- Dobjál már meg egy szál piros marbival papa, reggel óta kapar a tüdőm egy jó cigarettára.

 

 

- Én nem kezdenék ki ezzel az Erzsóval, még ha ennél jobban nem is tudna állni a farkam gádzsira, papa. Ahogy hallottam Csoliéktól a helye Eszkóbár lányáról van szó, a faterja két utcát csicskított be tavaly uzsora témában baszod.

Szólj hozzá!

Címkék: p

Szelfi

2014.03.23. 19:35 Belgrád rakpart

"Önmagunk fényképezése, jellemzően okostelefonnal, vagy webkamerával, kifejezetten a közösségi oldalakra való feltöltés céljából."

 

- Gyere Bubika, lőjünk gyorsba egy szelfit az instára!

 

- Nővérem új barátját csekkoltad már? Sínnye, nem gyenge a tag, én mondom neked, majd átlököm a profilját, legyen mit moziznod este. Tegnap is akkora szelfit nyomatott magáról, hogy alig férnek a képre az arany metszőfogai, dobtam is rá gyorsba a szánalomlájkot fácsén, hogy ne legyen baj, ha érted hogy mondom, brada.

 

- Volt nagy duhajkodás tegnap a Leszkóéknál, ahogy látom, pörögtek rendesen a szelfik ott is. Most repült ki az öreg 4 év után valami pénzmosás miatt, aztán egyből limóval ment a banda a veretőbe.

Szólj hozzá!

Címkék: sz

Evezős

2014.03.21. 19:25 Belgrád rakpart

Zsebtolvaj.

 

- Látod gecó, megérte a Frenkinek egyetemen pörgetni Miskolcon, ott volt vagy 7 évig, mondjuk jó pap is holtig, vagy mi a fasz. Na mindegy, ahogy hallom, felénél megunta az egészet, aztán otthagyta az egészet, feljött egy kicsit amerikázni Pestországba, most meg ő legnagyobb evezős a körúton, kajakra hírneve van. Mondjuk jól csinálja, mert faszparaszt szétcsapott külföldiekre megy rá, azok meg csak néznek, mint valami bantu néger, amikor havat lát álmában.

 

- Hogy a faszba tudsz úgy aludni a metrón, hogy a nyálad ráfolyik a melletted ülő nyuggerra, haver? Úgy jársz majd, mint a Zotya, az is ment haza múltkor melóból, bealudt Határ útnál, mire Újpesten először megvakarta a tökét, valami evezős rárabolt a zsírúj telójára. Mondjuk ő is gádzsija egyik barátnőjétől lopta el még a szilveszteri veretéskor, szóval asszem karmának vagy minek hívják az ilyet.

Szólj hozzá!

Címkék: e

Amerikázás

2014.01.04. 10:03 lépésváltás

Tétlenkedik, nem csinál semmit, lopja a napot.

 

- A kis Csolinak van megint jó helye, addig nyalt, amíg valami menedzser asszisztens nem lett a Rokkó cégénél a telepen, aztán ahogy hallom egész nap megy az amerikázás meg az online póker az irodában.

 

 

 

- A kis Dzsoni hagyta el a kapáját múlthéten, aztán költözött fel Pestre amerikázni.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: a

Svihák

2013.11.17. 18:10 Belgrád rakpart

Szélhámos, csaló, megbízhatatlan személy. Szlovák eredetű szó. 

- Kis Csoli faterja volt a falu legnagyobb svihákja, egész nap nyomta a lejmolást a Tücsök környékén, hogy az esti zsugára meglegyen a beugrója.

                     

- Kriszta pörgette erősen a nyarat, ejtőzött vagy három hetet a tésztazabálóknál, azt már az első héten összejött valami svihák legénnyel az egyik ilyen baszom koktélpartis duhajkodásban, a nagy lamúr meg addig tartott, amíg arrivedercsi nem lett szegény hülye lány összes pénzének meg laptopjának. 

 

 

- Menyó néni még mindig nem gyengén van ott fejben, múltkor valami svihák kéményseprő brigád akarta a hagyatékát jégre tenni, de az öreglány stikában kihívta a zsernyákokat, aztán a három gyökeret azóta már le is sittelték. 

Szólj hozzá!

Címkék: s

Kapatos

2013.11.15. 18:57 lépésváltás

Ittas, részeg.

- Hallod tesó, te mennyire vagy kapatos? Haza tudsz még vezetni, ugye? Szólok a Takácséknak is, ne kelljen már az első buszt megvárniuk, addig csapass valami muzsikát, a volumét meg basszad neki rendesen, mer' még mindig buliiiiiiiii van öcsém!

 

- Világi kurva ez a Barbika, én mondom neked, múltkori veretőn is rendesen kapatos volt már a kisgádzsi, aztán valamelyik feltűrt inges türhő le is varrta a gecibe.

 

 

- Kis Csolival találkoztam a postán az előbb, de már megint kapatos volt a tag, lehet megint összekaptak az Andikával, mert még a szájszagára is rá lehetett könyökölni.

Szólj hozzá!

Címkék: k

Smekkel

2013.11.14. 20:00 lépésváltás

Gyanakszik.

 

- Szomszéd Kálámbóék elkezdtek smekkelni rám, hogy én tettem jégre azt a sánta kis dög tacskójukat a múlt héten.

 

 

  - A kis Csoli megint nem szarral gurít, tegnap a Zsiványban azt csicseregték az ottani kocsmabútorok, hogy addig veri a faszát a csalánosban, amíg az Andikája nem kezd el smekkelni rá, hogy néhanapján összeállnak a húgocskájával is, mint a lovak.

 

 

- Jöttök este Zozóval gengelni egyet a térre?

- Felejtős a téma, Zozira elkezdett smekkelni a muterja, hogy tolja a gandzsát orrba-szájba vágod, de mondjuk tolja is, olyan tágak a pupillái, mint akit két ló kúrt seggbe.

 

  - Nagymuter arra smekkel, hogy 200 forinttal átbaszták reggel a CBA-ban.

Szólj hozzá!

Címkék: s

Szteppel

2013.11.13. 19:07 lépésváltás

Bizonytalanul, ügyetlenül járkál egyik helyről a másikra.

- Fater meg a többi kocsmabútor haverja már reggel egy üveg házi Merengővel szteppeltek az állomás előtti trafiknál.

 

 - Azt hallottad, hogy mekkora szarban van a Gabiczi cége? Andika mesélte múltkor, hogy volt valami okosság a könyvelésben, aztán tegnap délután már kevés volt a sűrű bocsánatkérés a navosoknak, egész délután telefonnal a fülén szteppelt az irodájában.

 

- Annyira be volt szakítva a Csoli egyik szakadt haverja tavaly szilveszterkor, hogy egész éjszaka ordítva szteppelt az udvaron.

Szólj hozzá!

Címkék: sz

Kocsmabútor

2013.11.12. 18:14 lépésváltás

Rendszerint olyan személy, aki állandó jelleggel tartózkodik kocsmában.

 

 

- Az öreg Szlevácsovszky volt a falu legnagyobb zsugása, minden este ment a szeánsz a Zsiványban a többi kocsmabútor taggal.

 

 

 - Na mi a gecc lett veled haver? Dzsipóbb lettél, mint a Lakatos família, beestél két hétre Majorkára, vagy csak pörgeted a szolit, aranyapám? Na de már most jobban bírom így a pofádat, mint a kocsmabútor apádnak, egy presszókávéra meg is vetted magad holnapra!  

 

 - Ha csak fele annyi időt töltött volna tanulással a Karesz gyerek, mint amennyit a kocsmabútor haverjaival graffitiztek az állomáson, már egy kibaszott Pikásszó lehetne a gyerek. 

Szólj hozzá!

Címkék: k

Verető

2013.11.07. 19:56 lépésváltás

Diszkó, club (szigorúan c-vel írva), vagy bármilyen más szórakozóhely.

 

 

- Tesókám, én még mindig nagyon pörgök, ez a tegnap esti verető nagyon betett, hajnalig tekeregtek rám a diszkós gádzsik bazdmeg, így kéne nyomulnom minden este.

 

 - A Blázek Fecónak jött be az élet a 2000-es évek elején, volt az a Red Club nevű veretője a Petőfi út túloldalán, aztán oda járt a környék összes kurvája meg a Radványi-féle strigó banda is az emeleti bőrfotelokban ejtőzött, szegény hülye Fecóka meg minden héten zsebbe kapta a jattot, amíg a nepperek elszórták bent a pakkokat a sok narkós gyökérnek, de rábasztak, mert akkora árréssel dolgoztak, hogy valami másik díler banda felnyomta őket a kékeknél, azt másnap már sóval szántották be a helyet, a Fecóka meg talán jó magaviseletért jövőre jöhet is ki a kaptárból.

  

-Haljak meg, hogy nincs egy normális verető a környéken, a kis Csoliék is állandóan taxiznak Pestre, hogy ne a diszkószarra kelljen pörgetniük egész este a sok ragyás pofájú gyíkkal.

Szólj hozzá!

Címkék: v

Pillázik

2013.11.06. 19:22 lépésváltás

Értetlenül néz, bámul.

- Várjál csak pajti egy percet, hív az Andikám, muszáj felvennem...Szia. Aha. Na ne mondd! Szégyelld magad! Na szia...húh bazdmeg, néha még mindig pillázok a csajtól...na mindegy, beugrunk akkor a mekibe zabálni valamit haver?

 

-Nővérem vasárnap áthozta az új fasziját, ilyen gandzsaharcos metálarc a csávó bazdmeg, egy félig lehányt Depresszió póló meg egy olyan fekete bakancs volt rajta, ami nyáron se rohad le róla, anyám meg csak pillázott a konyhából, hogy ekkora szakadék ember miért van még életben.

 

- Múltkor csak pillázott a csaj a büfében, amikor deák bankóval akartam fizetni egy szendvicsért.

 

- A kis Csolival beszéltem vagy két hete telefonon, azt mondta, hogy fogunk mi még pillázni, ha beindul a biznisze. Fasz se tudja, hogy mire gondolt, de azóta nem láttam semerre a tagot. 

Szólj hozzá!

Címkék: p

Gajdul

2013.11.05. 16:29 lépésváltás

Valami után vágyakozik.

- Múltkor a Petykó Laci gajdult a helyi Eszkobár nagyúr egyik gádzsijára valamelyik pesti veretőben, úgy rázta magát a pult előtt, mint akit megbaszott az áram.

- A kis Bandika se nagyon gajdul a lányokra, nehogy aztán ő is a fasz rossz oldalán álljon, mint a homokláda bátyja.

 

- Andika nem egy olcsó menet, tegnap egész nap valami faszom bőrcsizma után koslatott, de vágod, csak ezekre a macskazabáló olasz márkákra gajdul.

Szólj hozzá!

Címkék: g

Nácul

2013.11.02. 21:27 lépésváltás

Egy személy megnyilvánulásainak, világlátásának szélsőségesebbé válása.

- Fasza gyerek ez a Blaskó Tomi, múltkor annyira benácult, hogy a Kossuth utcától egészen az állomásig kergetett valami lomizó cigány gyereket, aki a nagymuter rossz Lehel hűtőjét nézegette az utcán.

 

-Az megvan, hogy a Ricsi mennyire benácult? Ilyen trianonos gyászpólókban feszít állandóan, na meg a Nagy-Magyarország matrica is bevillant a Corollán, ha jól láttam múltkor a tetyó parkolóban.

 

-Hallod, fater előtt vigyázz, hogy mit mondasz, tegnap már a híradó alatt nácult be annyira, hogy a tévével üvöltözött, úgyhogy fasz se tudja, hogy tudom hazahozni úgy a félig zsidó, félig nem, de inkább zsidó csajomat, hogy ne jelezzenek be az öreg szenzorai.

Szólj hozzá!

Címkék: n

Koporsószeg

2013.11.02. 20:59 lépésváltás

Cigaretta.

 

- Torkodat rágja el ez az ukrán koporsószeg!

 

 

- Nem csoda, hogy szarul néz ki a Lajos, az asszonya egy hónapja hagyta ott, a cég is döglődik, a koprsószeg meg egész nap a szájából lóg ki.

 

 

- A Gyuszó papa olyan koporsószeget sodor a csikkekből, hogy azzal seftel a többi csövessel az állomás mellett.

Szólj hozzá!

Címkék: k

Krakkózás

2013.10.27. 17:22 lépésváltás

Rendszerint keményebb kábítószerek kipróbálását, használatát jelenti.

 

- Az megvan, hogy mekkora Ozorát nyomott a Horváth Gabika öccse múltkor? Félrehívta az egyik tagot, aztán elkezdi magyarázni a srácnak barátilag, hogy tömködje be nyugodtan az orrába a cuccot, ne fosson tőle. Egész éjszaka nyomták a krakkózást, aztán a srác annyira kész volt, hogy hajnali kettőkor egy szál faszban feküdt ki a teraszra magzatpózban, én meg kérdeztem ott a többieket, hogy él még a srác, vagy hozhatom a hullazsákot?

 

- A kis Csolinak volt pár éve az az esete, amikor krakkózás után a Suzukival megborította a srácot, aki robogóval ment előtte, de szerencséje volt, mert ismert egy-két kéket az őrsről, aztán okosba megbeszélték a dolgot.

 

- Lacóék már megint a játszótéren krakkóznak, szólhattak volna nekem is, a faszom beléjük.

Szólj hozzá!

Címkék: k

Zsatar

2013.10.27. 13:55 lépésváltás

Menni, indulni.

-A Csoli gyerek nem szívbajos hallod, múltkor is meredek volt a bicikli, mennek a telep felé hajnalban a gádzsijával kéz a kézben vágod, romantikáztak egy kicsit a Kossuth utca előtt, aztán jött három ilyen 16-17 éves lófarkas, matekbajszos dzsipó gyerek, aztán üvöltik a Csolinak, hogy pénztárcát, meg mobilt a földre fasszopók, erre a Csoli a bal zsebéből előhúzta a rúgósat, a srácoknak meg zsatar volt, az állomásra már olimpiai részidőn belül futottak ki.

- Zsatar ki a meccsre, Lacókám a cigit, sálat, szotyit hozzad, sört meg veszünk útközben!

- Múltkor majdnem benyaltam a BKV faszát, láttam jönnek az ellenőrök, na akkor mondom zsatar a villamos másik végébe, azt már a Blahán szállhattam is le.

Szólj hozzá!

Címkék: zs