Kontakt

magyarszleng@gmail.com

Ilyen is van már: https://www.facebook.com/magyarszlengblog

Mivan?

Szlengek, történetek, ilyesmik.

Friss topikok

  • Belgrád rakpart: @Forrófejű Martinez: úgy lesz, főnök (2015.04.09. 21:10) Punetti
  • Belgrád rakpart: @kenájkikit: kemény világ ez még mindig, tesókám (2014.06.25. 12:39) Stíl

Címkék

a (1) b (1) cs (1) d (1) e (1) g (3) k (6) l (2) n (1) p (4) s (3) sz (2) t (1) v (1) Címkefelhő

Evezős

2014.03.21. 19:25 Belgrád rakpart

Zsebtolvaj.

 

- Látod gecó, megérte a Frenkinek egyetemen pörgetni Miskolcon, ott volt vagy 7 évig, mondjuk jó pap is holtig, vagy mi a fasz. Na mindegy, ahogy hallom, felénél megunta az egészet, aztán otthagyta az egészet, feljött egy kicsit amerikázni Pestországba, most meg ő legnagyobb evezős a körúton, kajakra hírneve van. Mondjuk jól csinálja, mert faszparaszt szétcsapott külföldiekre megy rá, azok meg csak néznek, mint valami bantu néger, amikor havat lát álmában.

 

- Hogy a faszba tudsz úgy aludni a metrón, hogy a nyálad ráfolyik a melletted ülő nyuggerra, haver? Úgy jársz majd, mint a Zotya, az is ment haza múltkor melóból, bealudt Határ útnál, mire Újpesten először megvakarta a tökét, valami evezős rárabolt a zsírúj telójára. Mondjuk ő is gádzsija egyik barátnőjétől lopta el még a szilveszteri veretéskor, szóval asszem karmának vagy minek hívják az ilyet.

Szólj hozzá!

Címkék: e

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarszleng.blog.hu/api/trackback/id/tr715872895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása